Кроки підготовки
Помийте, висушіть та натріть кабачки. Розбийте яйце в миску та збийте його до стану омлету, потім додайте борошно, пармезан, рікотту, листя чебрецю та, нарешті, терті кабачки. Добре перемішайте.
Приготуйте панірувальні сухарі. Розбийте яйце в першу тарілку та збийте його. Висипте панірувальні сухарі в другу тарілку, а борошно в третю.
Сформуйте кульки з тіста з кабачків та рікоти, злегка розплющіть їх і послідовно обваляйте їх у борошні, потім у збитому яйці, а потім у панірувальних сухарях. Будьте уважні, такий порядок нанесення гарантує успішне покриття.
Обсмажте крокети на сковороді в невеликій кількості гарячої олії з обох боків. Коли вони стануть золотисто-коричневими (приблизно 2 хвилини з кожного боку), вийміть їх зі сковороди та викладіть на абсорбуючий папір.
Дайте охолонути перед подачею.
Інгредієнти для 4 люди
- 1Кабачки
- 1Яйце
- 130г борошна
- 30г пармезану
- 2Гілочки чебрецю
- 100г рікотти
- Сіль
- Перець
- Для панірування
- 5ст. л. панірувальних сухарів
- 1Яйце
- 3ст. л . борошна
- Олія для смаження