3 простих інгредієнти:
1 стиглий банан,
2яйця,
дрібка кориці (необов’язково, але дуже рекомендується!),
і все! Ці три інгредієнти поєднуються, щоб створити пухнастий, натурально солодкий сніданок з високим вмістом білка, калію та повністю без глютену.
1. **Розімніть банан**
Розімніть банан у мисці майже до однорідної маси (кілька невеликих грудочок – це нормально).
2. **Додайте яйця**
Розбийте яйця в ту ж миску та збийте з бананом до однорідної маси.
3. **Смажте як млинці або яєчню**
* Для **млинців**: Розігрійте антипригарну сковороду для млинців на середньому вогні. Злегка змастіть її олією або маслом. Вилийте на сковороду невеликі диски тіста. Смажте 1-2 хвилини з кожного боку до золотисто-коричневого кольору.
* Для **яєчні**: Вилийте суміш на сковороду та смажте як яєчню, обережно помішуючи, до готовності.
4. **Посипте корицею** під час смаження або після подачі для додаткового смаку (необов’язково, але смачно!).