Торбі Баттерфінгер

Ці кульки Butterfinger – це смачні, безпечні випіканки, які поєднують у собі класичні смаки арахісової пасти, крекерів Graham та приємний хрускіт цукерок Butterfinger. Їх легко приготувати, і вони ідеально підходять для вечірок, подарунків або як простий десерт.

Інгредієнти для кульок Butterfinger
:
Інгредієнт Кількість
Розм’якшене вершкове масло 4 столові ложки (½ пачки)
Ванільний екстракт 1 чайна ложка
Шоколадна кора або шоколадна крихта 8 унцій
Подрібнені батончики Butterfinger ½ склянки
Цукрова пудра 1 склянка
Арахісова паста (уникайте повністю натуральної) 1 склянка
Подрібнене печиво Грем ¾ склянки
Додаткові добавки: Додаткові подрібнені батончики Butterfinger, посипка або крупна морська сіль За бажанням
Інструкції:

Щоб приготувати тісто: У мисці змішайте 1 склянку арахісової пасти та 4 столові ложки розм’якшеного вершкового масла. Використовуючи електричний або стаціонарний міксер, збивайте на середній швидкості, доки суміш не стане кремоподібною та однорідною. Додайте 1 чайну ложку ванільного екстракту та добре перемішайте. Поступово додавайте 1 склянку цукрової пудри, змішуючи на низькій швидкості. Зішкребіть стінки миски для рівномірного перемішування. Обережно всипте ¾ склянки подрібнених крекерів Грема та ½ склянки подрібнених батончиків Butterfinger.
Формування та охолодження: Застеліть велике деко пергаментним папером. Візьміть приблизно 1-1 ½ столові ложки тіста та сформуйте з нього кульки однакового розміру. Викладіть кульки на підготовлене деко. Заморозьте кульки з тіста приблизно на 30 хвилин або до повного затвердіння. Розтопіть шоколад:
Поки кульки з тіста охолоджуються, розтопіть 225 г шоколадної скоринки або шоколадної крихти. Використовуйте миску, придатну для використання в мікрохвильовій печі, та нагрівайте шоколад періодично по 30 секунд на потужності 50%, помішуючи між кожним вибухом. Будьте обережні, щоб не перегріти шоколад.
Занурення та прикраса: Занурте кожну охолоджену кульку в розтоплений шоколад. Ви можете вмочити його цілком або залишити трохи суміші з арахісовою пастою. Відразу після вмочування додайте додаткові начинки, такі як подрібнені батончики Butterfinger, святкову посипку або крупну морську сіль.
Заключний крок: Дайте шоколаду повністю застигнути перед подачею. Ви можете повернути їх у морозильну камеру на кілька хвилин, щоб пришвидшити процес.
Примітка: Зберігайте ці ласощі в герметичному контейнері в холодильнику до тижня.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *