Крокети з кабачків з сиром

Кроки підготовки

Помийте, висушіть та натріть кабачки. Розбийте яйце в миску та збийте його до стану омлету, потім додайте борошно, пармезан, рікотту, листя чебрецю та, нарешті, терті кабачки. Добре перемішайте.

Приготуйте панірувальні сухарі. Розбийте яйце в першу тарілку та збийте його. Висипте панірувальні сухарі в другу тарілку, а борошно в третю.

Сформуйте кульки з тіста з кабачків та рікоти, злегка розплющіть їх і послідовно обваляйте їх у борошні, потім у збитому яйці, а потім у панірувальних сухарях. Будьте уважні, такий порядок нанесення гарантує успішне покриття.

Обсмажте крокети на сковороді в невеликій кількості гарячої олії з обох боків. Коли вони стануть золотисто-коричневими (приблизно 2 хвилини з кожного боку), вийміть їх зі сковороди та викладіть на абсорбуючий папір.

Дайте охолонути перед подачею.

Інгредієнти для 4 люди

  • 1Кабачки
  • 1Яйце
  • 130г борошна
  • 30г пармезану
  • 2Гілочки чебрецю
  • 100г рікотти
  • Сіль
  • Перець
  • Для панірування
  • 5ст. л. панірувальних сухарів
  • 1Яйце
  • 3ст. л . борошна
  • Олія для смаження

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *